понеделник, 15 септември 2014 г.

CHRISTO - ON THE RIVER

28.12.2011 14:44 - CHRISTO ON THE RIVER, last Christo's news, attached by Bogomil Kostov AVRAMOV ROUSSEFF-HEMY

(c) Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMYПРОЕКТЪТ "ВЪРХУ РЕКАТА" НА КРИСТО И ДЖИЙН-КЛОД
Е ПОЛУЧИЛ ОФИЦИАЛНО РАЗРЕШЕНИЕ НА ВЪТРЕШНОТО МИНИСТЕРСТВО НА САЩ, (November 07. 2011 - Department of the Interior), ЩОТО ДА БЪДЕ РЕАИЗИРАН ИМЕННО НА ПРОЕКТИРАНОТО МЕСТО: АРКАНЗАС РИВЪР - КОЛОРАДО.                                                                     ПРОЕКТЪТ БИВА ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕН ОТ КРИСТО И ДЖИЙН-КЛОД ОЩЕ ПРЕЗ 1992. ГОДИНА, НО РАЗРЕШИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС СЕ ОКАЗВА СКЪП, ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН И ТЕЖЪК. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ УСПЕШНО ОПАЗВА СВОЯТА ПРИРОДА НЕ САМО ОТ НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ И ШИСТОВ ГАЗ - НО И - ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ АРТИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ. ПРИМЕРЪТ С КРИСТО Е РЕПРЕЗЕНТАТИВЕН. ПРИ ВСЕКИ ОТ СВОИТЕ ГЛОБАЛИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ, ТОЙ ДЕЙСТВА СЪГАСНО РЕГЛАМЕНТА НА СЪОТВЕТНИТЕ ФЕДЕРАЛНИ ИЛИ ЩАТСКИ ВЛАСТИ. БЕЗ ХИТРУВАНИЯ НА ДРЕБНО, НАШ КРИСТО УСПЯВА ДА СЕ ВМЕСТИ В ТЕЗИ РЕГЛАМЕНТИ. РЕКРУТИРАЙКИ СТУДЕНТИ И ПРОСВЕТЛЕНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ЗА ТЯХНОТО КАЧЕСТВЕНО РЕАЛИЗИРАНЕ. СЛЕДВАЙКИ СТРОГИТЕ ПРЕСКРИПЦИИ НА EPA - ЩАТСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ОКОЛНА СРЕДА. В НАСТОЯЩИЯТ СЛУЧАЙ,ИЗИСКУЕМАТА ПО ЗАКОН ОЦЕНКА ЗА НАМЕСА ПРОЕКТЪТ "ВЪРХУ РЕКАТА" В ОКОЛНАТА СРЕДА НА КОЛОРАДО ПО РЕКАТА АРКАНЗАС, ЕДВА СЕ ПОБИРА ВЪРХУ 1686 ПЕЧАТНИ СТРАНИЦИ. РЕАЛИЗИРАН ОТ ЧАСТНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ БЮРА И ПРЕДОСТАВЕН НА СЪОТВЕТНИТЕ ВЛАСТИ, КАТО НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ПРЕДХОЖДАЩА РЕАЛИЗАЦИЯТА ЦЕЛИЯТ ПОЕКТ. ТОВА НЕ МОЖЕ ДА НЕ НИ НАПОМНИ ЗА РАВНИЩЕТО НА ПЛАЧЕВНА ЕКОЛОГИЧЕСКА БЕЗГРАМОТНОСТ, СЛЕДВАЩА ВСЯКА ЕДНА ДЕЙНОСТ НА ЧОВЕКА ПО НАШАТА ЗЕМЯ 'УБАВА. 
                                                            ИДЕЯТА НА КРИСТО Е, ДА БЪДАТ ПОКРИТИ ОКОЛО ДЕСЕТИНА КИЛОМЕТРА ОТ ПРОСТРАНСТВОТО НАД РЕКА АРКАНЗАС, ЩАТ КОЛОРАДО; А ТОЙ ВЕЧЕ Е РАБОТИЛ ТАМ; С ОГРОМНИ МЕХАНИЧЕСКИ ПОДВИЖНИ ГЪВКАВИ ПАНЕЛИ СЪШИТИ ОТ СПЕЦИАЛНА СРЕБРИСТА МАТЕРИЯ.
                                       ФЕДЕРАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОЧАКВА,
ПРОЕКТЪТ ТАКА ДА РАЗДВИЖИ ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ В СТРАНАТА, ЧЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ НАД 400 000 ПОСЕТИТЕЛИ, ГЕНЕРИРАЙКИ НАД 121 МИЛИОНА ДОЛАРА ИКОНОМИЧЕСКИ АКТИВИТЕТ.
                                                                   НАДЕЖДИТЕ СА
 ПРОЕКТЪТ "ВЪРХУ РЕКАТА", ДА БЪДЕ ОТКРИТ ПРЕЗ АВГУСТ 2014. ДО ТОГАВА КРИСТО ЩЕ ПРАВИ ИЗЛОЖБИ И ИЗНАСЯ ЛЕКЦИИ, ЗА ДА СЪБЕРЕ ВСИЧКИ ОНЕЗИ КРУПНИ СУМИ, КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПОДОБЕН АРТИСТИЧЕН ГИГАНТИЗЪМ.
                                                                 И - АЗ СЕ ПИТАМ -
 КАТО КАК ОБЩИНА ВАРНА-ГРАД СИ ВЪОБРАЗЯВА ДА СТАНЕ "КУЛТУРНАЯ СТОЛИЦА НА ЕВРОПА" ПРЕЗ 2019.? НО ПО-ДОБРЕ - Я! - ДА НЕ СЕ ПИТАМ - ЧЕ ЗНАЙШ ЛИ - БА МОМЧЕ!
                                                                             THE END
                                                                          28.12.2011.!

Няма коментари:

Публикуване на коментар